OM OSS

Alna Regnskap AS er et moderne og fremtidsrettet regnskapskontor som jobber aktivt for å alltid ha det seneste av systemer og programvare, samt ha medarbeidere som er oppdatert om de seneste regelendringene. Med vår beliggenhet rett ved E6 på Alnabru i Oslo er det svært enkelt å finne frem til oss, selv om mer og mer av vår kundekontakt i dag foregår elektronisk. Vi har derfor kunder fra store deler av landet selv om vår største kundegruppe er fra Østlandet.

Alna Regnskap AS startet i 2010 som et regnskapsfirma eid av Transportsentralen Oslo – konsernet, men ble i 2014 skilt ut som et eksternt firma for å åpne mer opp for kunder fra alle ulike bransjer. Navnet ble samtidig endret fra TSO Regnskapspartner AS til Alna Regnskap AS. Våre kunder representerer i dag de fleste ulike bransjer og består i alt fra privatpersoner og små enkeltpersonsforetak til mellomstore aksjeselskap og konsern.

Vi tilbyr regnskapsførertjenester med høy kvalitet til en rimelig pris, samt gratis parkering utenfor kontoret i våre åpningstider.

Vårt regnskapskontor er medlem i Regnskap Norge (Tidligere NARF – Norges Autoriserte Regnskapsføreres Forening).